Bon-Dia

Altijd al gedroomd om zittend of liggend op een luxe bankstel van uw tuin te kunnen genieten? Bon Dia maakt het mogelijk. Het buitenmeubilair van Bon Dia is bekleed met stof dat het hele jaar door geschikt is voor buitengebruik. Met mooie ontwerpen en duurzame materialen van hoge kwaliteit, helpt Bon Dia u met het creëren van de luxe uitstraling in uw tuin waarvan u altijd al gedroomd heeft.

Onze dagelijkse levensstijl verandert en onze tuin wordt een mooie uitbreiding van ons huis. De consument is zich ervan bewust dat ze hun droom kunnen opbouwen en kunnen genieten van het creëren van hun eigen visie. Met mooie ontwerpen en duurzame materialen van hoge kwaliteit, helpt Bon-Dia de consument deze visie te creëren om hun dromen op te bouwen. Wij zijn van mening dat uw omgeving uw persoonlijkheid moet reflecteren en een balans tussen u en uw omgeving moet opleveren om de gewenste uitstraling te bereiken.

Het buitenmeubilair van Bon-Dia is bekleed met stof dat het hele jaar door geschikt is voor buitengebruik. Onze meubels zijn niet ontworpen om waterdicht te zijn, maar laten we zo snel mogelijk water doordringen. Door het gebruik van ademende materialen zorgen we voor een constante luchtcirculatie in ons meubilair. Dit maakt het mogelijk dat na zware regen de meubels na 30 minuten volledig kunnen drogen.

Bon-Dia is een gespecialiseerde producent / merk in volledig gestoffeerd tuinmeubilair. Zitcomfort en schoonheid vormen de kern van ons assortiment, en zijn aanwezig in elk onderdeel van ons ontwerp- en fabricageproces.

De Bon Dia Outdoor Living collectie is zorgvuldig samengesteld. Kijk snel op bon-dia.nl voor een compleet overzicht van ons nieuwste assortiment en aanvullende informatie.

Back to:
Partner overview